Video

Gaaf! Korte film 'Hunted' voor 'Star Wars: Squadrons'

Dit is pas Star Wars-actie!

door Bram de Groot om 14:32 in Video
Binnenkort verschijnt op Disney+ het tweede seizoen van The Mandalorian (check de trailer) en volgende maand is het ook tijd voor de game Star Wars: Squadrons. Ondanks dat er voorlopig helemaal geen films meer verschijnen, is er dus veel Star Wars voor fans!

De game speelt zich kort na de film Star Wars: Return of the Jedi uit 1983 af en de spelers krijgen de controle over de schepen van de Galactic Empire en de New Republic. Je kunt dus lekker rondvliegen en schieten in bijvoorbeeld een TIE Fighter en een TIE Interceptor of anders gewoon een mooie X-Wing of een U-Wing. Wat jij wilt!

Gave korte film Hunted!
Eerder deze week verscheen de gave korte film Hunted en daarin is heel wat actie te zien. Check de beelden hieronder en geniet! De game Star Wars: Squadrons van Motive Studios en Electronic Arts komt 2 oktober uit voor onder meer de PC, de PS4 en Xbox One.5 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

don lukas

Avatar

Ja. Ik zag m al. Inderdaad boven gemiddeld goed vwb StarWars

Artificialis

Avatar

Het is vooral meer van hetzelfde, iets wat inmiddels al jaren aan de gang is. George Lucas' creativiteit wordt ernstig gemist. Het is voortdurend het opnieuw opwarmen van de oude prak uit de jaren 70 en 80.

Chris23

Avatar

Asian american space nazis? (dat riekt naar Kennedy).
Rebels die tussen het puin zoeken naar overlevenden om vervolgens in koelen bloede te vermoorden?
Ik dacht dat de rebels de goodguys van dit sprookje waren?
En bovendien was ik in de veronderstelling dat de strategie van de rebellen hit and run ("The Alliance Starfleet almost never placed their ships at risk") was, zodat ze niet worden vermorzeld door de versterkingen die de Empire gegarandeerd na een hit sturen.
Dus waarom schaarse piloten en recources op het spel zetten met het uitschakelen van een of twee misschien overlevende tie fightertjes? (dit was natuurlijk wel een uit zijn context getrokken (verder best vette) scene; wellicht maakt alles sense als je de single player campagne story in z`n totaal gespeelt/zien hebt.)
Anyway, hopelijk word de gameplay vet.

Gigan72

Avatar

^
Het is maar aan welke kant je staat

NieuwsFilm

meest populair