Algemeen

Jared Leto is klaar en gespierd voor 'TRON 3'

De Blade Runner 2049-acteur gaat de gamewereld in.

door Bram de Groot om 09:52 in Algemeen
Na TRON (1982) en het recentere TRON: Legacy (2010) komt er dan toch een derde deel. Onlangs werd duidelijk dat acteur Jared Leto (Blade Runner 2049) de hoofdrol gaat spelen in de film die mogelijk TRON: ARES gaat heten.

En het blijkt nu dat de opnames voor de film van Lion-regisseur Garth Davis al snel zouden kunnen starten. Leto plaatste op Instagram een foto met daarbij de tekst: [i]"De Tron workout is gestart... Doe je mee?[/b]

Dit bericht bekijken op Instagram

Starting the Tron workout 🏋🏻...join me?

Een bericht gedeeld door JARED LETO (@jaredleto) op


Jared Leto in TRON: ARES
De Oscarwinnaar uit blockbusters als Morbius en Suicide Squad is voorlopig de enige onthulde acteur voor de derde TRON-film. Waarschijnlijk speelt hij daarin het personage Ares. Het is nog onbekend hoe het derde deel aansluit op de twee eerdere films die zich vooral richten op Kevin Flynn (Jeff Bridges) en Sam Flynn (Garrett Hedlund).

Voorlopig is er nog geen verschijningsdatum onthuld en wie weet is dit uiteindelijk een film die te zien zal moeten zijn op Disney+.

3 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Ang3l

Avatar

O la la.

Parisan

Avatar

Jippie! Goed nieuws! Kwak maar op Disney Plus, desnoods met premium access, dan hoef je je ook geen zorgen meer te maken over box office cijfers, want dat schijnt helaas nooit echt te lukken met Tron.

NieuwsFilm

meest populair