Algemeen

'Avengers: Infinity War'-schurk keert misschien terug in het MCU

Proxima Midnight zou zomaar eens terug kunnen keren.

door Jim Pedd om 09:34 in Algemeen
Actrice Carrie Coon weet sinds ze in Gone Girl debuteerde steeds meer aandacht te trekken. De 39-jarige actrice heeft een breed profiel en was onder meer te zien in de serie The Leftovers en de derde reeks van hitserie Fargo.

Maar ook was Coon onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Haar personage was Proxima Midnight in Avengers: Infinity War. Dat is een van de schurken die voor opperschurk Thanos werkte. Maar ondanks dat ze in de finale van de film haar personage al zag overlijden, denkt ze dat een terugkeer mogelijk is.

Niet uitgesloten
"Dat is absoluut het type gesprek dat een agent zal voeren als die dit soort baantjes bespreekt," aldus Coon. "Ja, ze willen wat mondelinge toezeggingen, dat toekomstig werk niet uitgesloten is. Dus absoluut. Het is een beetje zoals wanneer je in Chicago Fire te zien bent. Je gaat dood en dan kom je een jaar lang niet terug. Maar je wil in deze sector wel enige baanzekerheid hebben, dus die vraag wordt altijd gesteld."

En de dood is natuurlijk niet heel definitief gebleken in het MCU. Waar, wanneer en hoe Proxima Midnight terug kan keren is nog niet duidelijk.

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Robbepost

Avatar

Geen heel memorabel karakter vind ik. Eigenlijk die hele Black order niet.
Thanos daarintegen!!!

PRIME

Avatar

Slap artikel, gaat nooit gebeuren.

Thiver

Avatar

Jongens, dit personage is al teruggekomen in het slotstuk van Avengers: Endgame. En nee, dat overleefde ze ook niet.

Sunspot

Avatar

Mwa, niet bijzonder genoeg, maar ja,haar was was ook niet zo belangrijk eigenlijk, niet echt diepte

NieuwsFilm

meest populair