Marvel Studios vindt nu al 'She-Hulk'-actrice

Marvel Studios vindt nu al 'She-Hulk'-actrice

She-Hulk is een van de nieuwe MCU-helden!

Het MCU wordt de komende jaren op twee vlakken uitgebouwd: op televisie en in de bioscoop. Disney+ mag voortaan via miniseries nieuwe personages introduceren, waaronder Kate Bishop, Moon Knight, Ms. Marvel en ook She-Hulk.

Na die series moeten de personages de oversteek naar de Marvel-films maken. En nu is She-Hulk dan eindelijk gecast. De rol zal volgens bronnen van het doorgaans zeer betrouwbare Deadline gespeeld worden door Tatiana Maslany. Zij is vooral bekend met haar werk in de serie Orphan Black van de BBC, maar speelt zo nu en dan ook in grote films. Denk daarbij aan Destroyer, maar ook Woman in Gold.

Wie is She-Hulk
She-Hulk is het laatste grote personage waar Marvel-held Stan Lee aan mee werkte. She-Hulk heet eigenlijk Jennifer Walters en is een advocaat. Maar belangrijker nog: ze is ook het nichtje van Bruce Banner, ofwel de Hulk.

Als ze met spoed een bloedtransfusie van haar neef krijgt, dan krijgt Walters superkrachten. Maar in tegenstelling tot de Hulk, kan ze haar intellect en persoonlijkheid houden na de Hulk-transformatie. Haar serie debuteert in 2022.

NieuwsFilm

meest populair