Celebrity

Compleet doorgedraaide stalker? Katy Perry en Orlando Bloom vrezen voor hun leven

Het beroemde koppel wordt al een tijd lastiggevallen door een verwarde man.

door FilmTotaal om 09:24 in Celebrity
Katy Perry doet er alles aan om haar gezin te beschermen. De zangeres heeft een tijdelijk gebiedsverbod afgedwongen bij de rechtbank voor een verwarde man die haar gezin al een tijd lastigvalt. Dat blijkt uit rechtbankpapieren die in handen zijn van diverse Amerikaanse roddelsites.

De man heeft volgens Perry op 3 augustus haar terrein proberen te betreden door te claimen dat hij onderdeel was van haar beveiligingsteam. Op 8 september sprong hij zelfs over het hek. De politie heeft de man toen gearresteerd, maar inmiddels staat hij weer op vrije voeten.

En dat zit Perry niet lekker. De zangeres wil er alles aan doen om de man uit de buurt van haar partner Orlando Bloom, zijn zoon Flynn en hun pasgeboren baby Daisy Dove te houden. Daarom heeft ze de rechtbank - met succes - verzocht om haar stalker een gebiedsverbod te geven.

De man zou de zangeres en haar gezin ook op social media hebben bedreigd. "Hij heeft mijn partner met de dood bedreigd en gezegd dat hij zijn nek om zou willen draaien", schrijft ze in de stukken. Ook ligt ze wakker van het idee dat de man wellicht in het bezit is van vuurwapens.

De rechtbank heeft vooralsnog alleen een tijdelijk gebiedsverbod opgelegd aan Perry's stalker. Pas op 8 oktober volgt de definitieve uitspraak.

NieuwsFilm

meest populair