Celebrity

'Frozen'-actrice Kristen Bell laat haar dochtertjes (5 en 7) bier drinken

Bell ligt niet wakker van alle negatieve reacties die dat oproept onder andere ouders.

door FilmTotaal om 09:53 in Celebrity
Kristen Bell laat haar dochters van vijf en zeven bier drinken. Dat heeft de actrice, die onder meer bekend is van Frozen en Veronica Mars, toegegeven in de podcast Say Yes! with Carla Hall. "Mensen mogen me een verschrikkelijke ouder vinden, maar dat boeit me niet", aldus Bell.

Kristen Bell en haar man Dax Shepard laten hun dochters Lincoln (7) en Delta (5) bier drinken van het merk O'Doul's. Zo dronken haar kinderen recentelijk tijdens een schoolles via Zoom en eerder in een restaurant blikjes van het bekende merk.

"Mijn man had gisteren een sixpack O'Doul's in huis gehaald en mijn dochters vragen vaak om een O'Doul's", vertelt Bell aan Hall. "Dat is ontstaan toen we met onze eerste rondjes begonnen te wandelen door de buurt en Dex daarbij een blikje alcoholvrij bier opentrok. Ons dochtertje greep er dan naar en stopte het randje in haar mond".

Het feit dat Bell en Shepard, die zelf eerder flink verslaafd is geweest aan alcohol, maar sinds 2005 sober is, hun kinderen nu al bier laten drinken leidt tot veel negatieve reacties van andere ouders. Bell ligt daar echter totaal niet wakker van, zo vertelt ze in de podcast.

Volgens Bell kan het drinken van O'Doul's heus geen kwaad voor haar kinderen, omdat het alcoholvrij bier betreft. Maar dat klopt niet helemaal. Op de website van de fabrikant staat namelijk dat O'Doul's ongeveer 0,4% alcohol bevat.

NieuwsFilm

meest populair