3 gave actiefilms die nu gewoon op Netflix staan

Leuke en gave actiefilms met een hoop epische avonturen.

Op Netflix staan voldoende epische films en hieronder vind je drie van die films die ruim de moeite waard zijn. De eerste is zelfs van topklasse. Of denk jij er anders over?

Gladiator (2000)

Regie: Ridley Scott | Hoofdrollen: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen, Djimon Hounsou, Derek Jacobi, Richard Harris

Deze Oscarwinnaar van regisseur Ridley Scott was voor Russell Crowe en ook zeker Joaquin Phoenix een schot in de roos. De epische reis en gevechten van gladiator Maximus zijn een waar spektakel om naar te kijken en nog steeds is de film een dikke vette aanrader.



In The Heart of the Sea (2015)

Regie: Ron Howard | Hoofdrollen: Chris Hemsworth, Tom Holland, Cillian Murphy, Ben Whishaw, Brendan Gleeson

Met rollen voor een aantal mooie namen is deze actie-avonturenfilm van Ron Howard een epische strijd tegen het water, maar ook tegen een gigantische walvis. Het walvisjagende schip Essex vergaat en een gevecht tegen leven en dood begint.



The Mummy (1999)

Regie: Stephen Sommers | Hoofdrollen: Rachel Weisz, Brendan Fraser, Erick Avari, Corey Johnson, John Hannah

Deze The Mummy-film uit 1999 was een stuk succesvoller dan de film met Tom Cruise van even geleden. Toen was het met namen als Brendan Fraser en Rachel Weisz die het in een epische strijd op moeten nemen tegen een mummie. Er verschenen nog twee delen en een spin-off, die ook gewoon te zien zijn op Netflix.



NieuwsFilm

meest populair