Celebrity

Miley Cyrus in een doorschijnend pakje op Insta-foto's

Miley Cyrus zoekt het randje weer op op Instagram.

door FilmTotaal om 12:59 in Celebrity
Actrice, celeb en bovenal zangeres Miley Cyrus trekt weer de aandacht, met een nieuwe coupe, nieuwe nummers en wel gewoon weer heel opvallende kleding die haar lichaam minder bedekt dan toont.

De in Tennessee geboren entertainer is haar verbinding met het witte doek en het kleine scherm zeker nog niet kwijt. Verleden jaar zagen we haar nog als het personage Ashley O in de aflevering Rachel, Jack and Ashley Too van de serie Black Mirror en in de jaren daarvoor dook ze op in films als The Night Before uit 2015 en So Undercover uit 2012.

Mogelijk zien we haar na de release van haar nieuwe album She Is Miley Cyrus nog eens op het witte doek. Tot die tijd krijg je van haar muziek en uiteraard veel opvallende foto's op haar Instragram account, waarop ze foto's en filmpjes deelt met haar maar liefst 115 miljoen volgers.


Zien hoe de 27 jarige Miley Cyrus eruit ziet in haar doorschijnende pakje? Check deze dan op haar Instagram-pagina.

Op bovenstaande foto (via de link) zie we Miley in een wel erg opvallend pakje, dat zoals gewoonlijk weer veel van haar lichaam toont. "Morgen meer info via stories 🖤," schreef ze bij de drie foto's.

NieuwsFilm

meest populair