Algemeen

Henry Cavill over zijn niet zo traditionele Sherlock Holmes

Superman-acteur zien we op Netflix als Sherlock Holmes.

door Bram de Groot om 11:32 in Algemeen
Aankomende woensdag verschijnt op Netflix de film Enola Holmes waarin actrice Millie Bobby Brown te zien zal zijn als het zusje van de bekende speurneus Sherlock Holmes. Hij wordt gespeeld door niemand minder dan Superman-acteur Henry Cavill.

In gesprek met RadioTimes.com liet Cavill weten hoe anders zijn personages is. "Onze Sherlock is anders dan wat we misschien zien als het traditionele vrouwonvriendelijke genie. Enola verzacht Sherlock en opent zijn hart, waar we in andere uitvoeringen niet echt toegang tot hebben gehad," aldus de Britse acteur.

Niet als Cumberbatch of Downey Jr.
"Het was erg leuk om zo'n iconische rol op me te nemen, vooral omdat er enorm veel druk was doordat Sherlock niet op de voorgrond van het verhaal staat - Enola wel - dus hij kan niet direct worden vergeleken met Benedict Cumberbatch of Robert. Downey Jr's versie," voegde Cavill toe.

Enola Holmes van de onbekende regisseur Harry Bradbeer verschijnt 23 september op Netflix en hieronder nogmaals de trailer, mocht je die nog niet gezien hebben:1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Sunspot

Avatar

Nog steeds niet gekeken, gezien, niks van hem gezien behalve Superman en wat scenes van die andere film

NieuwsFilm

meest populair