Algemeen

'World of Warcraft' lijkt tweede kans te krijgen!

Goed nieuws voor de fans van die wereld.

door Bram de Groot om 13:20 in Algemeen
In 2016 verscheen van regisseur Duncan Jones (Moon) de film Warcraft of Warcraft: The Beginning en deze moest de start zijn van een reeks. Ondanks dat er toch nog bijna $440 miljoen werd opgehaald, belandden de toekomstplannen in het ronde archief.

Nu zou Legendary Pictures toch weer denken aan een film in die wereld. Volgens scooper Daniel Ritchman zou de film zelfs al in ontwikkeling zijn genomen door de studio. Verder onthulde de scooper niets over de status of de insteek.

Waarom ook niet?
Nog altijd is World of Warcraft een zeer populaire game en met een goede insteek zou een dergelijke film kunnen slagen, ondanks dat gamefilms doorgaans niet echt de juiste snaar weten te raken.

In het eerste deel zag je personages als King Llane Wrynn (Dominic Cooper), Anduin Lothar (Travis Fimmel), Medivh (Ben Foster), Khadgar (Ben Schnetzer), Lady Taria (Ruth Negga), Blackhand (Clancy Brown), Durotan (Toby Kebbell), Ogrim (Robert Kazinsky) en Garona (Paula Patton). Hieronder een gave clip uit de film.13 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

kidcassidy

Avatar

Aub niet zeg. Wat was dat eerste deel slecht pff.

Aan de andere kant kan het natuurlijk ook alleen maar beter.

adofmirosch

Avatar

Laat maar komen, goed vermaakt met de vorige film.

Thiver

Avatar

Ik vond het eerste deel best goed te pruimen. Ben alleen bang dat het momentum nu een beetje weg is voor een vervolg, waardoor het afwachten is in hoeverre de cast terugkeert.

Robbepost

Avatar

Ik vind de eerste ook best aardig. Vervolg zal toejuichen!

baron nostalgia

Avatar

Laat maar komen!! Ik wil best een vervolg zien

Sunspot

Avatar

Vond deel 1 best leuk, vooral door die wezens, de hoofdrolspeler.

maar verder niet echt dat ik een vervolg zou willen zien

Thiver

Avatar

Ik hoop trouwens wel dat ze die duffe subtitel van het eerste deel doortrekken en het vervolg Warcraft: The Middle gaan noemen.

Artificialis

Avatar

Er moet veel meer naar het realisme van The Lord of the Rings en Game of Thrones worden gestreefd. In Warcraft vliegen de special effects alle kanten op.. Gooi het budget omlaag, dan zal de winst verhoudingsgewijs hoger uitvallen.

Chris23

Avatar

La ma kome
ps, waar moet ik me aanmelden voor charlize?

Mothercopper

Avatar

Vond het oké, maar dat had te maken dat ik het vroeger speelde

xarkov

Avatar

Yes, please. Wel weer met Duncan achter het stuur.

WouterC

Avatar

Eerste film was leuk voor 1 kijkbeurt. Vond het qua acteerwerk best tegenvallen en de editing was ook niet alles. Ik hoop dat Duncan Jones er van geleerd heeft en iets beters kan neerzetten. Want het warcraft concept is zeer breed qua verhaal.

NieuwsFilm

meest populair