Celebrity

Mannen mogen zich aanmelden bij Charlize Theron: "Heb al vijf jaar geen date meer gehad"

De actrice staat desalniettemin open voor een volgend avontuur op relationeel gebied.

door FilmTotaal om 11:48 in Celebrity
Charlize Theron heeft al vijf jaar geen serieuze date meer gehad en spant zich ook niet echt in om daar verandering in te brengen. Dat vertelde ze eerder deze week in The Drew Barrymore Show. Toch mogen geïnteresseerde mannen zich bij haar aanmelden.

"Ik heb een paar dates gehad, maar ik heb de afgelopen vijf jaar niemand serieus gedatet", vertelt Theron, die tot 2015 samen was met acteur en regisseur Sean Penn. "Toch sta ik er open voor. Als vrienden van me bijvoorbeeld een man aanraden, dan zeg ik geen nee", vervolgt ze.

Streng eisenpakket
Mannen die geïnteresseerd zijn in een date met de Zuid-Afrikaanse schone moeten wel aan bepaalde normen voldoen. "Ik heb een punt bereikt in mijn leven waarop de inzet van potentiële dates hoog moet zijn", legt ze uit. "Ik heb momenteel een prachtig leven, dus een man moet minstens hetzelfde kunnen bieden of zelfs meer. Voor minder ga ik niet".

Gelukkige moeder
Theron legt uit dat ze deze hoge standaarden hanteert vanwege haar kinderen Jackson (8) en Augustus (5). "Door mijn kinderen en de mensen om me heen voel ik me ook heus niet alleen", vult de actrice aan. "Aan het eind van de dag, als ik m'n bed in stap, denk ik niet van 'oh, had ik maar een ander leven'".

NieuwsFilm

meest populair