Algemeen

Wordt Marvel-heldin Natasha Romanoff verraden door [spoiler] in 'Black Widow'?

Familie laat je nooit vallen, of toch wel?

door Jeffrey Kouters om 13:23 in Algemeen
In Black Widow wordt Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) herenigd met haar 'familie', bestaande uit (voormalig) agenten uit Rusland. Maar kan zij deze mensen wel vertrouwen? Een nieuwe update op de officiële site van Disney Latino roept in ieder geval vragen op over de loyaliteit van één personage.


Let op: In dit artikel worden mogelijke spoilers besproken!


Eén van de personages met wie fans kennis zullen maken in Black Widow is Melina Vostokoff, gespeeld door topactrice Rachel Weisz. Dankzij nieuwe informatie op een officiële Disney-site, weten we meer over haar personage en rol in de film. Vostokoff wordt als volgt omschreven:Melina Vostokoff
Melina is een zeer gespecialiseerde spionne die betrokken is geweest bij vele geheime missies, waaronder de rekrutering van Natasha. Jarenlang was ze een van de belangrijkste wetenschappers van het Red Room-programma, maar inmiddels heeft ze meer afstand genomen van de organisatie. Maar wanneer Natasha verschijnt, moet Melina beslissen waar haar loyaliteit precies ligt.


Zeker die laatste zin is interessant. Gaat Vostokoff haar oude collega verraden? Het zou zomaar eens kunnen en geen grote verrassing zijn. In de comics staat Vostokoff ook wel bekend als slechterik Iron Maiden. Zij behoorde onder meer tot The Thunderbolts, een dubieuze organisatie die onder leiding van Thaddeus Ross, die ook in Black Widow te zien is. Eerdere geruchten beweerden ook dat Vostokoff in de film eenzelfde pad zal bewandelen.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Peace

Avatar

Ik had gehoord dat ze met Taskmakser zou samen werken en dat ze de dochter van de oprichter van de Red room zou zijn, waarvan die oprichter door Black Widow gedood zou zijn.

GreenHornet

Avatar

De acteur die Taskmaster speelt hoeft niet Taskmaster te zijn. Er kan ook iemand anders zijn Zoals Darth Vader

NieuwsFilm

meest populair