Datum 'Black Widow' naar "Coming Soon"

Datum 'Black Widow' naar "Coming Soon"

Een slecht teken voor de Marvel-films (en fans).

Het lijkt er verdacht veel op dat aankomende november de 25e James Bond-film No Time to Die gewoon in de bioscoop gaat verschijnen. Afgelopen weken is de verschijningsdatum nogmaals onderstreept. De grote slachtoffer van de vasthoudendheid van de Bond-film lijkt Black Widow te gaan worden.

Verleden week was er al het gerucht dat Disney / Marvel Studios uitkijkt naar een nieuwe datum. Nu blijkt dat vele websites voor de film de datum hebben weggehaald en hebben aangepast naar "Coming Soon". Dit is het geval op in ieder geval de websites voor de UK en Frankrijk.

Mocht er een nieuwe datum komen dan lijkt 12 februari 2021 een logische, de datum van Eternals. Het gevolg is mogelijk dat iedere MCU-film een plekje opschuift op de MCU-kalender.

Bijna MCU-loos 2020
Mocht dit gebeuren dan lijkt het erop dat de aftrap van de vierde fase met een jaar is uitgesteld. Eerder werd Black Widow al vertraagd van het voorjaar 2020 naar mei 2020 doordat Guardians of the Galaxy Vol. 3 werd vertraagd.

En zo hebben we dus een bijna compleet Marvel Cinematic Universe-loos 2020. Naar verwachting zal op Disney+ de vierde fase worden afgetrapt met de serie WandaVision.



NieuwsFilm

meest populair