Algemeen

Datum 'Black Widow' naar "Coming Soon"

Een slecht teken voor de Marvel-films (en fans).

door Bram de Groot om 10:35 in Algemeen
Het lijkt er verdacht veel op dat aankomende november de 25e James Bond-film No Time to Die gewoon in de bioscoop gaat verschijnen. Afgelopen weken is de verschijningsdatum nogmaals onderstreept. De grote slachtoffer van de vasthoudendheid van de Bond-film lijkt Black Widow te gaan worden.

Verleden week was er al het gerucht dat Disney / Marvel Studios uitkijkt naar een nieuwe datum. Nu blijkt dat vele websites voor de film de datum hebben weggehaald en hebben aangepast naar "Coming Soon". Dit is het geval op in ieder geval de websites voor de UK en Frankrijk.

Mocht er een nieuwe datum komen dan lijkt 12 februari 2021 een logische, de datum van Eternals. Het gevolg is mogelijk dat iedere MCU-film een plekje opschuift op de MCU-kalender.

Bijna MCU-loos 2020
Mocht dit gebeuren dan lijkt het erop dat de aftrap van de vierde fase met een jaar is uitgesteld. Eerder werd Black Widow al vertraagd van het voorjaar 2020 naar mei 2020 doordat Guardians of the Galaxy Vol. 3 werd vertraagd.

En zo hebben we dus een bijna compleet Marvel Cinematic Universe-loos 2020. Naar verwachting zal op Disney+ de vierde fase worden afgetrapt met de serie WandaVision.7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Indy5

Avatar

Another one bites the dust, jammer nog langer wachten.2020 een verloren filmjaar.

RobzZ01

Avatar

Even een vraagje: hoe verwachten filmstudio’s het geld dat ze nu door Corona mislopen wél te verdienen als straks elke week in de bios een grote blockbuster te vinden is doordat alles is opgeschoven én er nieuw materiaal nog altijd geschoten wordt? Dat de gemiddelde consument elke week ineens bij de bios te vinden is?

Robbepost

Avatar

Goede vraag! Of ze moeten het uitsmeren of meerdere jaren, maar ja komen steeds meer films op de plank.......

Gigan72

Avatar

Als ze straks alles in 2021 uit gaan brengen dan zitten daar een hoop financiële tussen want de meesten hebben geen tijd of geld om alles in de bios te gaan bekijken
En mensen met angst voor corona die blijven ook weg.
En films draaien ook minder lang lijk me want er moet ook ruimte zijn wil je als bioscoop alles laten zien.

aspers

Avatar

Zat eraan te komen hé...
Van WandaVision is trouwens vandaag een nieuwe trailer verschenen. En de serie zou nog dit jaar op D+ gaan verschijnen. Dus toch nog een beetje Marvel in 2020!

Master Of Films

Avatar

Releasedatums....eerst zien dan geloven. Dat wordt mijn nieuwe mantra.

Nou iig heb ik die breinloze buttonsmasher Marvel's Avengers gespeeld met Black Widow vechtend tegen Taskmaster. Zelfs met een team (we have a Hulk). Hij is wat lastiger dan in de Spider-Man game, dat dan weer wel.

Fluffer

Avatar

Veel films zullen floppen volgend jaar vrees ik, anderen zullen dan misschien weer profiteren van het uitstel doordat het verlangen naar bepaalde films groter geworden is .

NieuwsFilm

meest populair