Celebrity

Ryan Reynolds zet 'The Rock' flink te kakken na helemaal kapot rammen poort

De twee acteurs werken momenteel samen aan een nieuwe Netflix-productie.

door FilmTotaal om 11:59 in Celebrity
Dit weekend deelde Dwayne 'The Rock' Johnson dat hij de elektrische toegangspoort bij zijn woning volledig uit de muur had geramd omdat deze niet werkte. Een bijzondere actie, zo vond ook zijn Red Notice-collega Ryan Reynolds, die het natuurlijk weer niet kon laten om op trollachtige wijze te reageren op Johnsons post.

Dwayne Johnson dreigde afgelopen vrijdag te laat te komen op de set van Red Notice, een film die hij momenteel voor Netflix aan het opnemen is samen met onder meer Ryan Reynolds en Wonder Woman-ster Gal Gadot. En wie met Reynolds samenwerkt, weet natuurlijk dat hij of zij ook het slachtoffer zal worden van diens bekende grappen en grollen en snedige opmerkingen.

Dat ondervond ook Johnson dit weekend. De zeer gespierde acteur liet op Instagram weten de poort bij zijn woning eigenhandig uit de muur te hebben getrokken, omdat hij niet wilde wachten op de monteurs. En Reynolds heeft de perfecte reactie op die actie. "De poort ging de andere kant open", schreef hij namelijk onder de foto van door Johnson aangerichte ravage.

Hij wordt binnenkort vast een keer teruggepakt...

NieuwsFilm

meest populair