Ook Christian Bale en vele anderen moeten terugkeren in 'The Flash'

Ook Christian Bale en vele anderen moeten terugkeren in 'The Flash'

En er zouden nog veel meer cameo's moeten komen.

Een paar weken geleden werd bevestigd dat Michael Keaton te zien zal zijn in The Flash en ook Ben Affleck zal (voor de laatste keer) opduiken in deze DC Extended Universe-film. Maar nu lijkt het erop dat er nog meer DC-acteurs een aandeel in de film krijgen.

Volgens FandomWire zal de film daadwerkelijke het Flashpoint-verhaal gaan volgen en daarin komt Ezra Millers 'Fastest Man Alive' in een situatie waarin hij de tijdslijn behoorlijk omgooit en in verschillende alternatieve universa terechtkomt. De producenten zouden volgens FandomWire hopen dat Flash ook naar het Gotham van Christian Bale's Dark Knight flitst.

Maar er zit meer in het vat
Mocht je nog gehypter willen worden, dan wordt aan dit gerucht toegevoegd dat ook Val Kilmer (Batman Forever) en George Clooney en Chris O'Donnell (Batman and Robin) een uitnodiging kunnen verwachten van regisseur Andy Muschietti.

Ook Grant Gustin uit de tv-serie The Flash zou gewenst zijn voor een cameo. De grootste verrassing zou een cameo van Nicolas Cage zijn. Hij zou te zien moeten zijn in de wereld van Keatons Batman. En dat zou niet raar zijn aangezien regisseur Tim Burton ooit de Superman-film Superman Lives wilde maken met Cage.

NieuwsFilm

meest populair