Celebrity

Salma Hayek showt blijvende rondingen op Insta-foto's

Van 1999 naar 2020: Salma Hayek blijft in vorm.

door FilmTotaal om 11:08 in Celebrity
Actrice Salma Hayek staat bekend om haar goede films en haar flinke rondingen. Dat mag voor iedereen wel duidelijk zijn. Een groot deel van de wereld kan waarschijnlijk nog steeds met open mond naar haar scène in From Dusk till Dawn.

Salma vierde recent haar 54e verjaardag en dat deed ze toen met enkele foto's die aantoonden dat ze er nog steeds prachtig uitziet. De afgelopen dagen plaatste ze een foto uit 1999 van haarzelf en niet veel later verscheen er een recente foto in dezelfde houding.

"Deze foto is van een Europese badpakcampagne die ik in 1999 voor H&M heb gedaan," schreef ze bij foto één. Bij de tweede foto schreef ze: "2020: meer dan 20 jaar na mijn laatste post. Klaar voor het weekend! Heb een goede vrijdag!"


Zien hoe de 54 jarige Salma Hayek verandert is sinds 1999? Check de foto één uit 1999 en daarna foto twee uit 2020 op haar Instragram-pagina.

In 2019 zagen we Salma in Drunk Parents en recent nog in Like a Boss. Volgend jaar heeft de actrice rollen in de Marvel-film Eternals en de actiekomedie The Hitman's Wife's Bodyguard.

NieuwsFilm

meest populair