Algemeen

Goed nieuws voor 'Fantastic Beasts'-fans!

Deel drie in de franchiser is begonnen met de opnames.

door Jim Pedd om 07:57 in Algemeen
De opnames van Fantastic Beasts 3 zijn van start. Dat bevestigt hoofdrolspeler Eddie Redmayne in een interview. Deze film wordt wederom geregisseerd door David Yates en heeft een scenario van J.K. Rowling.

De film is het derde deel in een geplande reeks van vijf en heeft heel wat vertragingen opgelopen. De productie werd snel stilgelegd om ervoor te zorgen dat het scenario opgepoetst kon worden. Nu zijn de opnames dus eindelijk begonnen in het Verenigd Koninkrijk.

Al twee weken bezig
Eddie Redmayne laat aan Cinema Blend weten dat de productie twee weken geleden in Londen begonnen zijn. De film heeft, zoals alle producties in deze tijd van corona, te maken met strakke regels rond het coronavirus.

"Het is een nieuw normaal. We testen vaak, dragen maskers. In eerste instantie vroeg ik mij af of maskers invloed zouden hebben op de creativiteit. Misschien was dat een beetje naïef, maar ik dacht: als mensen hebben we interactie met elkaar nodig. Maar wat mooi is, is dat hoewel dit een ander proces is, dat dit wel levendig voelt en iedereen zijn beste werk levert!"

11 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Master Of Films

Avatar

Zo zeg, pak van mijn hart. Wat fantastische nieuws om de dag mee te beginnen. Mijn geluk kan echt niet op. Ik ben zo blij, dat ik de kat een extra knuffel gaat geven.

GizMogwai

Avatar

Same here. Oh jolly, jolly, jolly.

SunChaser

Avatar

Kunnen Ezra Miller en Johnny Depp weer tips uitwisselen

fijn hoor

Coola

Avatar

^ Je weet dat Johnny Depp 100 % onschuldig is en die hoer Amber Heard de mishandelt is.


Vind het wel vermakelijke films dus ben blij dat ze weer verder gaan met filmen.

BillySavastano

Avatar

Playing a good old game of sarcastaball are we guys? Die kat van jou die boft maar MOF haha en je was er vroeg bij vandaag, geen strakke jedi training in de morgen zoals onze dedicated force wielder Hiss Skywalker? Of zitten jullie niet in dezelfde class? ;)

maarrrr all crazyness on a stickie, hoewel ik ook moet toegeven dat niemand echt warm of koud word van dit nieuws is de inner fan boy in me wel blij dat ze in ieder geval weer zijn begonnen met iets te doen. Dat word een mooi jaartje met hogwarts legacy en FB 3 volgend jaar.

SunChaser

Avatar

FB3 volgend jaar? Is er nog plek dan?

BillySavastano

Avatar

^ja dit was de bedoeling toch eind 2021? Maar i almost forgot about corona... mybad

Hiss

Avatar

@BillySavastano Ik ben geen Skywalker, want die naam is teveel misbruikt. Ik dacht dat MOF de LOI online training deed voor Jedi, maar weet verder niet welke class hij is.

FB2 moet ik nog steeds kijken. Daar kan ik me niet toe zetten omdat ik FB1 al niet zo denderend vond en deel 2 minder schijnt te zijn. Maar ik heb sowieso niet zoveel met deze franchise. Het 3e deel van Harry Potter vond ik het enige echte goede deel.
Het zijn in mijn ogen over het algemeen toch een beetje overvolle films die beter werken als boek. En dat de hoofdpersoon steevast een beetje een zeikerig mannetje is, helpt ook niet echt mee. Maar da's mijn mening.

Master Of Films

Avatar

Ik, Jedi training? Dat is een Tom Hardy gerucht, die ik kneiter ontken. So somebody is misformed. Maar ik ben blij dat my Boy BillySavastano ook blij is met het vrolijke nieuws. Smiley face

Eddie Redmayne "In eerste instantie vroeg ik mij af of maskers invloed zouden hebben op de creativiteit"
Goed punt van Eddie hoor. Vanwege zuurstofgebrek gaat je brein anders reageren. Kan invloed hebben op zijn method acting. Hopelijk kunnen ze dan Eddie in bedwang houden wanneer hij denkt dat Napoleon moet gaan spelen.

Deweb

Avatar

Goed nieuws had ik gevonden als Yates de franchise had verlaten. Maar dit is ook niet slecht, want ik ben benieuwd hoe het verder gaat.

Jens-Friso

Avatar

Ja, helemaal mee eens.
(Met dat ik niet kan wachten op deel 3.)

NieuwsFilm

meest populair