Goed nieuws voor 'Fantastic Beasts'-fans!

Goed nieuws voor 'Fantastic Beasts'-fans!

Deel drie in de franchiser is begonnen met de opnames.

De opnames van Fantastic Beasts 3 zijn van start. Dat bevestigt hoofdrolspeler Eddie Redmayne in een interview. Deze film wordt wederom geregisseerd door David Yates en heeft een scenario van J.K. Rowling.

De film is het derde deel in een geplande reeks van vijf en heeft heel wat vertragingen opgelopen. De productie werd snel stilgelegd om ervoor te zorgen dat het scenario opgepoetst kon worden. Nu zijn de opnames dus eindelijk begonnen in het Verenigd Koninkrijk.

Al twee weken bezig
Eddie Redmayne laat aan Cinema Blend weten dat de productie twee weken geleden in Londen begonnen zijn. De film heeft, zoals alle producties in deze tijd van corona, te maken met strakke regels rond het coronavirus.

"Het is een nieuw normaal. We testen vaak, dragen maskers. In eerste instantie vroeg ik mij af of maskers invloed zouden hebben op de creativiteit. Misschien was dat een beetje naïef, maar ik dacht: als mensen hebben we interactie met elkaar nodig. Maar wat mooi is, is dat hoewel dit een ander proces is, dat dit wel levendig voelt en iedereen zijn beste werk levert!"

NieuwsFilm

meest populair