Eerste trailer 'The Croods 2: A New Age'!

Eerste trailer 'The Croods 2: A New Age'!

Het vervolg op de animatiefilm uit 2013.

Eind dit jaar moet de animatiefilm The Croods: A New Age in de wereldwijde bioscoopzalen verschijnen. Uiteraard is dit een vervolg op DreamWorks' The Croods die in 2013 een financieel succes bleek.

Met stemmen van onder meer Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds en Catherine Keener zien we dit keer hoe de Croods een andere familie ontmoeten en die is net even wat minder primitief dan zij.

A New Age én Een Nieuw Begin
Hieronder zie je via Universal Pictures Nederland de trailer, in de Engels- en Nederlandstalige versie. In de laatste versie zijn er stemmen van o.a. Matteo van der Grijn, Waldemar Torenstra, Saar van Koningsberger, Sanne Wallis de Vries, Tim Knol en Paula Majoor. Vanaf 16 december in de bioscoop, in 2D en 3D. Een klein maandje eerder moet The Croods 2 in de States debuteren.



In A New Age zoeken de Croods naar een nieuwe woonplek. Ze stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie leeft: de Bettermans.

Deze Bettermans zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods en dat leidt tot grote onderlinge verschillen. Een nieuw gevaar bundelt de families en ze moeten hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair