Featured

Arriveert de nieuwe Spider-Man via deze grote Marvel-film?

Kan Miles Morales via Doctor Strange 2 het universum binnenstappen?

door Bram de Groot om 22:30 in Featured
Op een zeker ogenblik dan zal acteur Tom Holland afscheid nemen van zijn rol als Peter Parker a.k.a. Spider-Man. Voor Marvel Studios en Sony Pictures zou het slim zijn om op een zeker moment een nieuwe Spider-Man te introduceren. Misschien kan dit al in Doctor Strange in the Multiverse of Madness!

Het is nog lastig te voorspellen welke richting de tweede Doctor Strange-film kiest. Duidelijk is wel dat de Multiverse waarschijnlijk compleet open wordt gezet en dat daarmee verschillende alternatieve versies van de bekende superhelden worden geïntroduceerd.

Miles Morales in MCU via Doctor Strange 2
Het zou best kunnen dat bepaalde superhelden een langere toekomst krijgen in het MCU nadat ze verschenen via de Multiverse of Madness. Een daarvan zou volgens Screen Rant de Spider-Man van Miles Morales moeten zijn.

De redenen hiervoor is simpel. Miles Morales is een ontzettend populair onder de Marvel-fans. Maar het biedt ook kansen voor het MCU. De introductie zou Doctor Strange 2 een enorme boots in populariteit geven en het zou de start kunnen zijn voor het Spider-Verse, iets waar mogelijk al naar wordt gehint in bijvoorbeeld Morbius, Venom: Let There Be Carnage en uiteraard de derde Spider-Man-film met Holland.

Multiverse of Madness in 2022
Met reeds bevestigde rollen van Benedict Cumberbatch als Doctor Strange, Chiwetel Ejiofor als Karl Mordo en Elizabeth Olsen als Scarlet Witch moet de film van Sam Raimi vanaf maart 2022 in de bioscopen te zien zijn.

14 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

baron nostalgia

Avatar

Nee kom op zeg Tom Holland is juist zo'n goede spiderman en miles morales heeft al een animatie film en zijn eigen game ik heb echt helemaal niks met hem van mij hoeft hij niet op te komen dagen

Thijssie

Avatar

De rechten van Miles Morales liggen dan toch ook bij Sony? Krijgen we dan weer hetzelfde liedje maar met een ander personage?

Mas7

Avatar

De nieuwe Dr. Strange is DE film binnen het MCU waar ik de komende tijd naar uit kijk.

Ben benieuwd welke opzet ze gaan doen voor de toekomst Smiley face

Rich Art

Avatar

Waarom zou Marvel nu al kijken naar een opvolger van Holland? Hij is populair en nog jong genoeg om het nog een flinke tijd vol te houden.

Peace

Avatar

Deze film wordt een rommeltje met al die cameos die tot nu toe gezegd zijn.

Mothercopper

Avatar

Miles Morales is leuk voor 7-jarigen die in hun spideypak rondhuppelen.

Master Of Films

Avatar

^
Mothercopper wilt duidelijk ook niet Marvel's Spider-Man: Miles Morales op de PS5 spelen. Smiley face

Lord Bono

Avatar

Miles Morales zit al in het MCU, zijn oom althans.

Draven

Avatar

Miles Morales heeft wel de politiek juiste kleur in deze tijd.

kokosnoot

Avatar

Zit helemaal niet te wachten op een nieuwe Spiderman!

en lol...Spiderman.......is het niet tegenwoordig Spiderboy, gaat wel die kant op lijkt het.

Jeroenevertp

Avatar

Dit zou dan de 4e spiderman al zijn ....... Waarom nou om de haverklap een andere ?
En waarom moet de éne film altijd dienen om de ándere te introduren ? Daar wordt men op dit moment ook een beetje moe van merk ik.
De Fantastic four kunnen gelanceerd worden in díé film ........ de 'nieuwe' spiderman weer in een andere film.
Laat een film nou eens svp gewoon gaan over degene waar het over gaat en gebruik niet elke film als introductie of opstapje naar iets anders. Het is zo geforceerd allemaal

Master Of Films

Avatar

Draven "Miles Morales heeft wel de politiek juiste kleur in deze tijd."
Ook niet onbelangrijk, de leeftijd. Miles is nog steeds een koter, en Hollwyood is gefixeerd op de jonge Gen Z (en later nog op Gen Alpha). Peter Parker is een dude uit de jaren 60, dus die spreekt voornamelijk de oude patat generatie aan. Gasten die b.v. Spider-Man and His Amazing Friends hebben gezien. Gasten die het beroemde thema liedje Spider-man kennen (afkomstig van de 1967 animatie. Gasten die Spider-man comics hebben gelezen met klassiekers zoals de dood van Gwen Stacy & Captain Stacy, Spider-Man No More, The Master Planner Saga (zie bepaalde scenes in MCU's Homecoming), Kraven's Last Hunt, The Original Hobgoblin Saga. Peter Parker is van teenager gegroeid naar een volwassen man, en trouwde met MJ.

Daarbij is toch vreemd om Miles in de MCU te introduceren. Miles is jonger dan Peter.

Bluemeister

Avatar

Disney geilt op politiek correct dus een donkere Spiderman gaat er zeker komen.

Drittan

Avatar

Dit is toch niet serieus!
Als dit er komt dan zijn ze mij kwijt als Spiderman fan. Niet dat ik tegen Miles ben, maar er zijn al 2 voorgangers van Tom Holland, en ik vind het juist nu de beste Spiderman films.
Dat ze via de Multivers bijvoorbeeld Deadpool of andere Marvel karakters naar de MCU willen brengen, oké dat snap ik. Maar geen extra Spiderman die het dan overneemt.
Zou zonde zijn van het talent van Holland.

NieuwsFilm

meest populair