Arriveert de nieuwe Spider-Man via deze grote Marvel-film?

Arriveert de nieuwe Spider-Man via deze grote Marvel-film?

Kan Miles Morales via Doctor Strange 2 het universum binnenstappen?

Op een zeker ogenblik dan zal acteur Tom Holland afscheid nemen van zijn rol als Peter Parker a.k.a. Spider-Man. Voor Marvel Studios en Sony Pictures zou het slim zijn om op een zeker moment een nieuwe Spider-Man te introduceren. Misschien kan dit al in Doctor Strange in the Multiverse of Madness!

Het is nog lastig te voorspellen welke richting de tweede Doctor Strange-film kiest. Duidelijk is wel dat de Multiverse waarschijnlijk compleet open wordt gezet en dat daarmee verschillende alternatieve versies van de bekende superhelden worden geïntroduceerd.

Miles Morales in MCU via Doctor Strange 2
Het zou best kunnen dat bepaalde superhelden een langere toekomst krijgen in het MCU nadat ze verschenen via de Multiverse of Madness. Een daarvan zou volgens Screen Rant de Spider-Man van Miles Morales moeten zijn.

De redenen hiervoor is simpel. Miles Morales is een ontzettend populair onder de Marvel-fans. Maar het biedt ook kansen voor het MCU. De introductie zou Doctor Strange 2 een enorme boots in populariteit geven en het zou de start kunnen zijn voor het Spider-Verse, iets waar mogelijk al naar wordt gehint in bijvoorbeeld Morbius, Venom: Let There Be Carnage en uiteraard de derde Spider-Man-film met Holland.

Multiverse of Madness in 2022
Met reeds bevestigde rollen van Benedict Cumberbatch als Doctor Strange, Chiwetel Ejiofor als Karl Mordo en Elizabeth Olsen als Scarlet Witch moet de film van Sam Raimi vanaf maart 2022 in de bioscopen te zien zijn.

NieuwsFilm

meest populair