Algemeen

Tiffany Haddish (Girls Trip) gecast in de film waarin Nicolas Cage een fictieve Nicolas Cage speelt

Dit is toch wel een heel bijzonder project!

door Jan-Peter Rook om 13:33 in Algemeen
Actrice en grappenmaker Tiffany Haddish (Girls Trip, Bad Trip) is gecast in The Unbearable Weight of Massive Talent, de aankomende meta-actiekomedie waarin Nicolas Cage een overdreven versie van zichzelf speelt. Haddish zal een excentrieke overheidsagent gaan spelen.

In de film zit Cage krap bij kas en besluit hij voor een miljoen dollar langs te gaan bij het verjaardagsfeest van een steenrijke drugsbaas en tevens Nicholas Cage-fanaat, gespeeld door The Mandalorian-ster Pedro Pascal.

Iconische filmpersonages
Het gaat helemaal mis tijdens dit feestje en om zichzelf en zijn geliefden te redden, moet Cage opnieuw in de huid kruipen van de meest geliefde en iconische filmpersonages die hij in zijn carrière gespeeld heeft.

Haddish speelt een excentrieke overheidsagent genaamd Vivian, die Cage dwingt om undercover te gaan en haar te helpen om een van de grootste criminele organisaties in Europa uit te schakelen. Verder speelt Sharon Horgan de rol van Cage's ex-vrouw, die ook door de chaos wordt meegezogen.

The Unbearable Weight of Massive Talent wordt geregisseerd door Tom Gormican (That Awkward Moment, 2014), die tevens het scenario schreef samen met Kevin Etten. De opnames van de film gaan dit najaar van start.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Q Jones18

Avatar

Doet me denken aan Jean Claude van Johnson

NieuwsFilm

meest populair