Zien we straks Mark Wahlberg in een Marvel-film?

Zien we straks Mark Wahlberg in een Marvel-film?

Mark Wahlberg zou mogelijk in gesprek zijn om zijn opwachting te maken in een film van Marvel.

Steeds meer bekende acteurs kiezen voor een rol in superheldenfilms. Nu is Mark Wahlberg (Transformers: The Last Knight) in gesprek om een rol te gaan spelen in een film gebaseerd op een strip van Marvel Comics. Dit komen we te weten via de website Full Circle Cinema.

Volgens de website zou hij al een gesprek hebben gehad om rol te gaan spelen in het Marvel Cinematic Universe. Dit zou insider Daniel Richtman van een van zijn bronnen hebben vernomen. Wahlberg zou het gesprek al maanden geleden hebben gehad.

Pas later in Phase 4
Mocht Wahlberg daadwerkelijk op gaan duiken in het Marvel Cinematic Universe dan zijn er uiteraard verschillende mogelijkheden. Er staan films gepland tot in 2022 en Marvel heeft de nodige titels nog geen datum gegeven. Daarnaast zijn er uiteraard de series van Marvel Studios op Disney+.

In welke rol zou jij Wahlberg willen zien, of heb je hem liever niet in het Marvel Cinematic Universe? Laat het weten op de gebruikelijke plaats. In 2021 zien we hem in ieder geval in de films Infinite en Uncharted.

NieuwsFilm

meest populair