Algemeen

Flink bebaarde George Clooney op foto's scifi-film 'The Midnight Sky' van Netflix

Deze nieuwe grote Netflix-film komt er ook aan.

door Bram de Groot om 11:25 in Algemeen
Waar andere streamingdiensten maar mondjesmaat nieuwe films en series introduceren, stamt Netflix deze daadwerkelijk uit de grond. Steeds vaker worden deze films van een grotere opzet, met ook vaak grote namen uit Hollywood. Een volgende opvallende nieuwe titel is The Midnight Sky.

Deze sciencefictiondramafilm wordt geregisseerd door George Clooney die ook een hoofdrol speelt, naast andere bekende namen als Felicity Jones, David Oyelowo, Tiffany Boone, Kyle Chandler en Demián Bichir.

Reeks eerste foto's The Midnight Sky
Hieronder zie je via Vanity Fair een vijftal foto's voor de film die eerder de titel Good Morning, Midnight had, met op de eerste een flink bebaarde Clooney.


The Midnight Sky
In het apocalyptische boekverfilming The Midnight Sky zien we Clooney als de wetenschapper Augustine Lofthouse, die gestationeerd is op een afgelegen poolonderzoekstation. Lofthouse heeft kanker en is misschien wel de laatste man op aarde. In zijn benaderde situatie probeert hij een terugkerend ruimteonderzoeksteam, dat is afgereisd naar Jupiter, te waarschuwen voor wat er op aarde is gebeurd.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Pronk47

Avatar

eindelijk weer een Clooney

Civilian Supreme

Avatar

Ik hoorde een gerucht dat er een buddy film komt met in de hoofdrol de baard van Clooney en de snor van Henry Cavill.

De baard van Mel Gibson is de badguy.

NieuwsFilm

meest populair