Netflix

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Netflix
Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en hebben vandaag drie interessante, sterke Hollywoodfilms - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Big Short (2015)
Regie: Adam McKay | Cast: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, e.a.
Hedgefondsmanager Michael Burry ontdekt kleine scheurtjes in de Amerikaanse huizenmarkt en voorspelt dat deze op instorten staat. Hij weet de gladde Jared Vennett en investeerder Mark Baum over te halen om mee tegen de huizenmarkt te wedden. Hoewel iedereen hen voor gek verklaart, blijken de sluwe opportunisten toch gelijk te hebben: de mannen worden multimiljonair op het moment dat de wereld in een grote financiële crisis belandt.

The Boy Who Harnessed the Wind (2019)
Regie: Chiwetel Ejiofor | Cast: Chiwetel Ejiofor, Maxwell Simba, Aïssa Maïga, e.a.
De dertienjarige William Kamkwamba woont in een arm dorp in Malawi. Door de aanhoudende droogte heerst er een ernstig voedseltekort. Wanneer Kamkwamba van school wordt gestuurd omdat zijn ouders zijn opleiding niet meer kunnen betalen, besluit hij niet bij de pakken neer te gaan zitten. Geïnspireerd door een boek en met behulp van de fiets van zijn vader, bouwt hij een windturbine om zijn dorp te redden van de hongersnood.

Marriage Story (2019)
Regie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a.
Het huwelijk van de succesvolle theaterregisseur Charlie en Broadwayster Nicole is in een diepe crisis beland. De twee waren ooit dolgelukkig samen, maar liggen inmiddels in een echtscheiding, die in eerste instantie netjes verloopt. Maar wanneer Nicole naar Los Angeles vertrekt met hun zoontje Henry om haar acteercarrière in Hollywood weer op te pakken en een gehaaide topadvocate in de arm neemt, explodeert de boel. Charlie kan niets anders dan terugvechten met een eigen advocaat.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair