Celebrity

Elizabeth Gillies geeft decolleté prijs op Insta-foto

De 27 jarige Dynasty-actrice in onthullende jurk.

door FilmTotaal om 11:06 in Celebrity
Actrice Elizabeth Gillies ken je misschien uit series als Dynasty (2017 - heden) en Victorious (2010 - 2013) en ze was ook te zien in films als Vacation en Arizona. Daarnaast blijkt zo ook heel wat andere dingen te doen!

Eén daarvan is het plaatsen van opvallende foto's op Instagram. We zien haar regelmatig voorbijkomen met foto's waarop ze een flink decolleté laat zien aan haar maar liefst 12,1 miljoen volgers. Haar nieuwste foto kreeg maar liefst 1,4 miljoen vind ik leuks.

Flink decolleté op Insta-foto
"Ah, wat hou ik van een goede herfstjurk. Ik kan niets beters bedenken om te dragen op mijn duizendste vrijdagavond in 🍸," schrijft de mooie Elizabeth bij de foto! En wie gaat er nou niet graag met een vrouw op stap in zo'n mooie jurk?


De foto van de 27 jarige Elizabeth Gillies die haar decolleté prijs geeft zien? Check deze dan op haar Instagram-account.

Als we naar de IMDb-pagina van Elizabeth kijken dan zien we dat ze voorlopig alleen speelt in de Dynasty-serie, waarin ze de rol speelt van het personage Fallon Carrington / Alexis Carrington.

NieuwsFilm

meest populair