'Tenet'-ster wil graag nieuwe 'Fantastic Four' leiden

'Tenet'-ster wil graag nieuwe 'Fantastic Four' leiden

John David Washington wil aanvoerder wel spelen!

In 2023 of later verschijnt er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe film rond "Marvel's First Family" en daarvoor moet Marvel Studios op zoek naar een compleet nieuwe cast. Waarschijnlijk duurt het nog wel even voordat we hierover iets officieels horen, maar de nodige acteurs hebben wel oren naar een aandeel.

Dit geldt ook voor BlacKkKlansman en Tenet-hoofdrolspeler John David Washington. In gesprek met Nerd Reactor antwoordde hij op de vraag welk superheldenpersonage hij graag zou willen spelen. "Het zijn er zoveel. Ik denk dat het afhangt van wie het vraagt, welke regisseur het met mij wil doen. We zullen zien."

Fantastic Four?
"Misschien zijn er personages die nog niet voorbij zijn gekomen, of misschien nog niet ontwikkeld, die nog niet in een van de films zijn geïntroduceerd. Ik zou graag willen zien wat ze verzinnen, als ik ooit wordt gevraagd," aldus de jonge Washington.

En wat als Kevin Feige hem vraagt voor de hoofdrol in de aangekondigde Fantastic Four-film? "Ik zou zeggen: 'Bedankt dat je me wilt hebben, bedankt voor deze ontmoeting. Waar moet ik tekenen?'"

NieuwsFilm

meest populair