Humor

Hasbro komt met keigoede replica van Thors Stormbreaker uit 'Avengers: Endgame'

Versla Thanos nu zelf met dit krachtige (speelgoed)wapen van de dondergod!

door Jeffrey Kouters om 22:30 in Humor
Goed nieuws voor Marvel-fans die er altijd al van droomden om zelf met Stormbreaker, het krachtige wapen van Thor dat hij kreeg in Avengers: Infinity War, rond te zwaaien. De bekende speelgoedfabrikant Hasbro komt binnenkort namelijk met een toffe replica!

Hasbro heeft een speelgoedvariant van Stormbreaker aangekondigd. Het wapen van Thor moet vanaf december in de winkels liggen (dus het is een ideaal cadeau voor onder de kerstboom). De retailprijs bedraagt 160 dollar. Stormbreaker maakt onderdeel uit van de Marvel Legends-lijn. Eerder bracht Hasbro al een speelgoedversie van Thors hamer Mjölnir en de Infinity Gauntlet uit.

"Thor heeft deze bijl laten maken nadat zijn kwaadaardige zus zijn hamer had gesloopt", schrijft Hasbro in de officiële beschrijving van het item. "Stel je eens voor dat je Thanos verslaat met deze elektronische speelgoedbijl! Activeer spannende dondergeluiden met een druk op de knop. Met dit item kunnen fans en verzamelaars meedoen in de strijd om het universum te redden".Wil jij deze Stormbreaker-replica hebben?

7 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Draven

Avatar

Misschien iets voor de echte fans. Ik zie een kind hier 5 minuten mee spelen en na moeders geklaag dat de vazen zowat van de kast gemept worden dat ding weer wegleggen.

Sunspot

Avatar

Mjolnir blijft toch vetter

Judge

Avatar

leuk ding.

Decepticon

Avatar

Das wel een gaaf ding zeg. Ook al is het een groot ding, ik vind het wel prijzig.
Maar ik geef mijn geld niet uit aan dit soort replica's.

Eddie Singer

Avatar

160 dollar voor wat plastic, wat lampjes en een speakertje....

Walletbreaker is een betere naam.

Fan1984

Avatar

Ik ben een echte movie merchandise verzamelaar, maar ik vind plastic niet mooi om als Stormbreaker dat tenslote een wapen is, te bezitten. Als het nou echt van metaal zou zijn, zoals bijvoorbeeld de zwaarden van Lord of the Rings, Blade, Highlander enz dan heb ik best er wel wat voor over.

Hiss

Avatar

Die bijl legt het af tegen mijn lightsaber.

NieuwsFilm

meest populair