Hasbro komt met keigoede replica van Thors Stormbreaker uit 'Avengers: Endgame'

Hasbro komt met keigoede replica van Thors Stormbreaker uit 'Avengers: Endgame'

Versla Thanos nu zelf met dit krachtige (speelgoed)wapen van de dondergod!

Goed nieuws voor Marvel-fans die er altijd al van droomden om zelf met Stormbreaker, het krachtige wapen van Thor dat hij kreeg in Avengers: Infinity War, rond te zwaaien. De bekende speelgoedfabrikant Hasbro komt binnenkort namelijk met een toffe replica!

Hasbro heeft een speelgoedvariant van Stormbreaker aangekondigd. Het wapen van Thor moet vanaf december in de winkels liggen (dus het is een ideaal cadeau voor onder de kerstboom). De retailprijs bedraagt 160 dollar. Stormbreaker maakt onderdeel uit van de Marvel Legends-lijn. Eerder bracht Hasbro al een speelgoedversie van Thors hamer Mjölnir en de Infinity Gauntlet uit.

"Thor heeft deze bijl laten maken nadat zijn kwaadaardige zus zijn hamer had gesloopt", schrijft Hasbro in de officiële beschrijving van het item. "Stel je eens voor dat je Thanos verslaat met deze elektronische speelgoedbijl! Activeer spannende dondergeluiden met een druk op de knop. Met dit item kunnen fans en verzamelaars meedoen in de strijd om het universum te redden".



Wil jij deze Stormbreaker-replica hebben?

NieuwsFilm

meest populair