Celebrity

Joaquin Phoenix vernoemt 'geheime' baby naar overleden broer

Joaquin Phoenix en Rooney Mara hebben onlangs hun eerste kindje samen mogen verwelkomen.

door FilmTotaal om 13:06 in Celebrity
Joaquin Phoenix en Rooney Mara hebben hun eerste kindje samen - een jongetje - vernoemd naar River Phoenix, de in 1993 overleden broer van Joaquin. Dat heeft regisseur Victor Kossakovsky, met wie Phoenix de documentaire Gunda maakte, zondag per ongeluk verklapt.

Joaquin Phoenix (45) en Rooney Mara (35) staan erom bekend hun lippen stijf op elkaar te houden als het om hun privéleven gaat. De media kwamen dan ook pas laat achter de zwangerschap van Mara. Hoewel niet bekend is wanneer het eerste kindje van het sterrenkoppel is geboren, weten we nu wel de naam van de baby.

Tijdens een vraaggesprek op het Zurich Film Festival lichtte Kossakovsky toe waarom Phoenix niet aanwezig was. "Hij heeft onlangs een baby gekregen, een schitterende zoon genaamd River. Daarom kan hij de film nu niet promoten", vertelde de filmmaker.

Groot gemis
De naam is dus een duidelijk eerbetoon aan River. In januari vertelde Phoenix dat hij zijn broer, die eveneens acteur was, nog altijd ontzettend mist. River overleed in 1993 door een overdosis drugs. Volgens Phoenix heeft zijn broer ook veel betekend voor zijn acteercarrière. Hij zou hem hebben aangemoedigd om zelf te gaan acteren en hem voorbij te streven.

NieuwsFilm

meest populair