Celebrity

Apple niet blij met Gwyneth Paltrow (Avengers: Endgame) na delen naaktfoto op Insta

Dit is niet de eerste keer dat dochterlief het oneens is met de social media-content van haar beroemde moeder.

door FilmTotaal om 13:44 in Celebrity
Apple, de zestienjarige dochter van Gwyneth Paltrow, is niet blij met haar beroemde moeder, die zondag een foto in haar evakostuum plaatste op Instagram om haar 48e verjaardag te vieren. Het is niet de eerste keer dat moeder en dochter botsen op social media.

Gwyneth Paltrow mocht zondag alweer 48 kaarsjes uitblazen. En wie jarig is, trakteert. Ter ere van deze bijzondere dag besloot Paltrow daarom haar miljoenen volgers op Instagram te verrassen met een foto waarop ze poedelnaakt in haar tuin staat. "Vandaag draag ik niets anders dan mijn verjaardagspak", schreef de actrice en onderneemster bij het kiekje.

Hoewel haar foto vele positieve reacties opleverde, was één iemand minder blij met deze actie: Paltrows dochter Apple. Zij lijkt zich behoorlijk te schamen voor haar moeder, zo blijkt uit haar reactie die ze bij de foto geschreven heeft. "MAM", verzuchtte ze namelijk.

Eerder op de vingers getikt
Dit is niet de eerste keer dat Apple het niet eens is met de content die haar moeder op social media post. De puber dwong Paltrow vorig jaar bijvoorbeeld nog om een persoonlijke selfie van hen samen te verwijderen van Instagram. "We hebben met elkaar afgesproken dat je niets mag posten zonder mijn toestemming", reageerde ze toen boos.

NieuwsFilm

meest populair