Celebrity

Vrouw Hugh Jackman houdt vol dat haar man niet homoseksueel is

"Alsof iemand tegen Elton John zegt dat hij hetero is."

door FilmTotaal om 10:43 in Celebrity
Logan-ster Hugh Jackman is niet alleen terug in films te zien. De beste man is ook een liefhebber van musicals en treedt bijwijlen in zo'n productie op. In 2003, voor A Boy from Oz, speelde hij een homoseksuele man en nadat hij een andere man op het podium kuste zijn er geruchten ontstaan dat Jackman niet op het andere geslacht valt.

Zijn vrouw Deborra-Lee Furness, waarmee Jackman al sinds 1996 getrouwd is, trachtte onlangs het roddelpraatje voor de zoveelste keer te ontkrachten. De 64-jarige vrouw zei lachend: "Hij is al jarenlang homoseksueel."


Elton John
De geruchten blijven bovenal in leven door roddelbladen. "Ik hoop dat mensen die tijdschriften niet kopen en realiseren dat het allemaal verzonnen is," voegde Furness toe tijdens het Australische tv-programma Anh's Brush with Fame.

"Het is gewoon fout," gaat de actrice verder, die haar man in 1995 ontmoette. "Het is alsof iemand tegen Elton John zegt dat hij hetero is. Ik weet zeker dat hij dat niet zou pikken."

Een jaar geleden onthulde de X-Men-held zich niet te ergeren aan de roddelpraatjes. Tegenover US Radio zei Jackman: "Sommige gasten worden inderdaad boos. Ze zeggen: 'Zeg niet dat ik homoseksueel ben.' Maar ik vind het best."

NieuwsFilm

meest populair