'Saw' spin-off 'Spiral' wordt een vreemde nieuwe film

'Saw' spin-off 'Spiral' wordt een vreemde nieuwe film

De franchise gaat een heel andere richting in.

Regisseur Darren Lynn Bousman staat aan het roer van Spiral, een vervolg op Saw dat een hoofdrol heeft voor acteur Chris Rock. Hij vertelt over wat we kunnen verwachten van de film.

Het is niet helemaal duidelijk wat we mogen verwachten van deze Saw-film. Chris Rock is een komiek, die nu de hoofdrol speelt, de film produceert en het verhaal heeft ontwikkeld. Dat maakt dat fans niet helemaal zeker zijn van wat ze nou eigenlijk kunnen verwachten van deze film. De franchise staat immers bekend om zijn gruwelijke martelingen en sterfscènes.

Wat wordt het?
"Ik kan je zeggen dat het soms voelt als een Saw-film, maar op zekere momenten ook heel anders voelt. Het brengt de mythologie van Saw een stuk verder, maar ook in een heel nieuwe richting. Ik kijk er echt heel erg naar uit. We deden een vroege screening toen we dachten dat de film bijna uit zou komen en dat was geweldig, omdat Chris Rock een hilarisch mens is, maar de film natuurlijk geen komedie is," aldus Bousman.

"Er zitten een paar behoorlijk hilarische momenten in de film, wat alleen maar kan dankzij Chris Rock. Ik hoorde het publiek nog nooit lachen bij een Saw-film en dat gebeurde nu dus wel. Maar je voelt dat mensen het ook serieus nemen. Het is allemaal heel fris, nieuw en anders en Chris is echt buitengewoon in deze film."

NieuwsFilm

meest populair