Marvel Studios vindt zijn 'Ms. Marvel'!

Marvel Studios vindt zijn 'Ms. Marvel'!

Nieuwe heldin aangetrokken voor het Marvel Cinematic Universe.

En het Marvel Cinematic Universe is weer een nieuw personage rijker! Marvel Studios heeft namelijk nieuwkomer Iman Vellani aangetrokken voor de rol van Kamala Khan a.k.a. Ms. Marvel. Ze zal de rol waarschijnlijk voor het eerst vertolken in haar soloserie op Disney+. Het nieuws werd bekend via Deadline.

De Marvel-serie Ms. Marvel werd in 2019 aangekondigd als onderdeel van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe dat afgelopen maanden flink door elkaar is gegooid. Ms. Marvel lijkt gewoon de geplande release in 2022 te krijgen.

Bekijk de afbeelding
Zelfs nog geen IMDb-pagina
De jonge actrice heeft nog geen staat van dienst in Hollywood, al was ze verleden jaar wel lid van de "Next Wave Committee" van het Toronto Film Festival om films te beoordelen op de diversiteit in cast en crew.

Volgens Deadline was het altijd het plan om een actrice te vinden die naadloos zou aansluiten op het personage uit de strips van Marvel Comics, ook al zou dit betekenen dat het een onbekende actrice zou kunnen worden. Het zou overigens ook kunnen dat Vellani's Kamala Khan eerst in Captain Marvel 2 wordt geïntroduceerd. Deze Marvel-film verschijnt in de zomer van 2022.

Bad Boys-regisseurs
De serie wordt door door onder meer Bad Boys for Life-makers Bilall Fallah en Adil El Arbi geregisseerd. Vermoedelijk dus in 2022 op de streamingdienst van Disney.



NieuwsFilm

meest populair