Toekomst 'Star Wars' ligt mogelijk in handen van Darth Bane

Toekomst 'Star Wars' ligt mogelijk in handen van Darth Bane

Darth Bane: wie?

Ben jij een diehard Star Wars-fan? En ken jij naast de films en de (animatie)series ook de boeken en comics? Dan ken je vast het personage Darth Bane. Dit personage is op papier een geliefd figuur en zijn verhalen spelen zich maar liefst 1000 jaar voor The Clone Wars af.

Bane in onder meer de bedenker van de "Rule of Two". De regel schrijft voor dat er slechts twee Sith tegelijk kunnen bestaan: een meester en een leerling. Mochten we Darth Bane dus gaan volgen, dan zie we waarschijnlijk dus veel meer over de Dark Side.

Darth Bane: films of series?
Het is volgens The DIrect nog onduidelijk of Darth Bane onderdeel moet worden van een nieuwe filmreeks of dat Lucasfilm plannen met het personage heeft voor Disney+, of misschien wel allebei. Duidelijk een korreltje zout voor nu, maar wie weet!

Bekijk de afbeelding
Voorlopig moeten we het doen met de wetenschap dat op Disney+ The Mandalorian verschijnt en dat er series in ontwikkeling zijn rond de personages Obi-Wan Kenobi, Cassian Andor en een onbekend vrouwelijk personage. Pas in december 2023 zou er een nieuwe film moeten volgen.



NieuwsFilm

meest populair