Is Han een schurk in 'Fast & Furious 9'?

Is Han een schurk in 'Fast & Furious 9'?

Han keert terug. Maar wordt hij stiekem een slechterik?

In Fast & Furious 9 keert Sung Kangs Han terug. Hij leek dood te zijn, maar #JusticeForHan had succes als fanbeweging. En dus keert het personage terug uit de dood.

Hoe hij precies weer tot leven komt is natuurlijk allerminst zeker. Maar de franchise is steeds absurder natuurlijk. En dat is prima, want het publiek lijkt het allemaal te accepteren. Een nieuwe theorie gaat over de aanwezigheid van Han en hoe hij precies terug kan keren. Dat heeft allemaal te maken met de Eteon-organisatie die we in Hobbs & Shaw ontmoetten.

Tot leven gewekt
Hoe zit het precies? Eteon is een organisatie die mensen tot leven kan brengen. Brixton leek dood nadat Deckard Shaw hem door het hoofd had geschoten. Maar Eteon bracht hem weer tot leven en maakte hem sterker. De franchise heeft dus al laten zien dat er een organisatie is die mensen terug tot leven kan brengen. De kans is vrij groot dat Eton hetzelfde trucje zal toepassen met Han en hem gebruikt om te infiltreren in de crew van Dominic Toretto.

Screen Rant denkt dat hij mogelijk een schurk zal zijn. "Als Eton hem inderdaad heeft teruggebracht, dan is het mogelijk dat de mysterieuze organisatie hem ook gebruikt en manipuleert tot hij een van hun loyale agenten is. De echte identiteit van Eteon is op dit moment nog niet bekend, dus er gaan veel theorieën rond. Maar het moge wel duidelijk zijn dat de organisatie niet klaar is met het veroorzaken van chaos over heel de wereld. En dat deze terugkeert in een toekomstig vervolg op Hobbs & Shaw."

NieuwsFilm

meest populair