Net zoveel verhaal als actie in 'Fast and Furious 9' volgens John Cena

Al 20 jaar krijgen we antwoorden via de franchise.

Je kunt veel over de Fast and Furious-franchise zeggen. Zo leveren ze bijvoorbeeld heel wat popcorngeweld af en dat vinden veel mensen prima voor een avondje in de bioscoop of thuis voor de buis. Acteur John Cena gaf aan waarom hij zo graag in de reeks wil spelen.

In gesprek met de gastheer van de The Tonight Show with Jimmy Fallon zei Cena dat hij de franchise gaaf vindt vanwege de actie, maar ook het verhaal dat via de verschillende films wordt verteld.

""Fast 9 heeft een wereldwijde fanbase omdat ze deze films al 20 jaar maken. Het is een legacy-project," aldus Cena. "Wat ik leuk vind aan Fast 9 is dat mensen zullen zien hoe het die erfenis samenkomt. Het is niet alleen zo van 'wat gaat de volgende Fast laten zien voor actie?'. Het is actie op het puntje van je stoel, maar met een verhaal. Als je een fan bent van de franchise, krijg je antwoorden op vragen, krijg je nieuwe vragen om over na te denken, het is weer houvast voor het verhaal. Dat zijn de dingen waar ik van hou."

F9 in april 2021 in de bioscoop
Zoals menigeen weet moest Fast & Furious 9 van Justin Lin in mei 2020 in première gaan. Nu staat de film gepland voor 1 april 2021.



NieuwsFilm

meest populair