Boze Michael Keaton roept Joe Biden op niet meer in debat te gaan met Trump

Boze Michael Keaton roept Joe Biden op niet meer in debat te gaan met Trump

Volgens de acteur heeft Biden allang gewonnen.

Michael Keaton heeft de Democratische presidentskandidaat Joe Biden opgeroepen om niet meer deel te nemen aan debatten met zijn grote concurrent Donald Trump in aanloop van de Amerikaanse verkiezingen. Volgens Keaton heeft Biden de strijd simpelweg al gewonnen na het eerste debat van deze week.

Veel celebrities zijn niet te spreken over de harde en chaotische manier waarop het eerste presidentieel debat tussen Joe Biden en Donald Trump deze week is verlopen. Zij hekelen de persoonlijke sneren over en weer en de toon van de discussies, die niet echt inhoudelijk wilden worden.

Zo vindt Michael Keaton (69) dat Biden niet meer in debat zou moeten gaan met Trump, wat de komende weken sowieso ook niet kan, omdat de Republikein het coronavirus heeft opgelopen. "Dit was geen debat. Je hebt gewonnen", twitterde de acteur naar Biden.



In een latere tweet schreef Keaton dat Trump op de dag van de uitslagen hoe dan ook de overwinning zal claimen door te beweren dat er is gerotzooid met het stemmen per post.

NieuwsFilm

meest populair