Eindbaas Clint Eastwood (90) regisseert én speelt hoofdrol in 'Cry Macho'

Eindbaas Clint Eastwood (90) regisseert én speelt hoofdrol in 'Cry Macho'

De iconische acteur/regisseur denkt nog lang niet aan pensioneren.

[b]De inmiddels 90-jarige Hollywood-legende Clint Eastwood is begonnen met het zoeken naar locaties voor zijn volgende film Cry Macho, een productie van Warner Bros. Pictures. Eastwood zal de film niet alleen regisseren, maar ook de hoofdrol spelen.

Cry Macho is gebaseerd op het boek van N. Richard Nash en gaat over een voormalige rodeoster/paardenfokker die in 1978 van een ex-baas de opdracht krijgt om diens jonge zoon weg te halen bij zijn drankverslaafde moeder. Eastwoods personage moet hiervoor naar Mexico afreizen en krijgt samen met het jochie de nodige tegenslagen te verduren. Ondertussen leert hij de jongen wat er voor nodig is om uit te groeien tot een goed persoon.

Volgend jaar in de bioscopen?
Warner Bros. heeft nog niet officieel het groene licht gegeven voor de film, maar Eastwood staat erom bekend dat hij projecten snel van de grond krijgt en zijn producties binnen korte tijd afrondt. Wij verwachten dan ook dat de film volgend jaar zal uitkomen. Eastwood produceert de film samen met Al Ruddy, Tim Moore en Jessica Meier. Nash en Nick Schneck schreven het script.



NieuwsFilm

meest populair