Benedict Cumberbatch zegt dat opnames 'Doctor Strange 2' binnen een maand van start gaan

De laatste voorbereidingen vinden op dit moment plaats.

Heel wat films werden, en worden nog steeds, door de coronacrisis flink uitgesteld. Hier hoort ook Doctor Strange in the Multiverse of Madness bij, die maar liefst bijna een jaar werd uitgesteld. De film is zou normaal gesproken in mei 2021 te zien zijn, maar nu zullen we moeten wachten tot maart 2022. Sindsdien is het redelijk stil geweest rond de film, maar hoofdrolspeler Benedict Cumberbatch heeft laten weten dat de opnames binnenkort van start moeten gaan.

Sterker nog, de acteur zei tijdens een recent interview dat ze op dit moment bezig zijn met de voorbereidingen en dat de opnames eind oktober of begin november nog van start zullen gaan. De laatste keer dat we iets te horen kregen over de film is alweer een paar maanden geleden, toen bekend werd gemaakt dat Sam Raimi (o.a. bekend van Evil Dead en de Spider-Man-trilogie met Tobey Maguire) de regie voor zijn rekening zou nemen. Normaal gesproken zou de regisseur van het eerste deel, Scott Derrickson, ook het vervolg inblikken, maar hij vertrok omwille van creatieve meningsverschillen met Marvel.

Schrijver
Er is verder nog niet zo heel veel bekend over de film, buiten het feit dat Michael Waldron het script zal verzorgen. Dit wordt zijn tweede Marvel-project, aangezien hij ook al meewerkt aan de Loki-serie die op Disney+ te zien zal zijn. Scarlet Witch, gespeeld door Elizabeth Olsen, zal ook op z'n minst een klein rolletje spelen in de film.

NieuwsFilm

meest populair