Waar blijven de 'The Walking Dead'-films

Waar blijven de 'The Walking Dead'-films

Waarom duurt het allemaal zo lang?

Al in november 2018 werd aangekondigd dat er drie films in de The Walking Dead-franchise zouden komen. Die zouden draaien om Rick Grimes en zijn verdere avonturen bij de CRM. Maar twee jaar later hebben we nog vrijwel niets gehoord over de films.

Scott Gimple, de baas van de Walking Dead-franchise die alle series en films leidt, stelt dat er nog altijd aan de films gewerkt wordt. De projecten liggen op dit moment echter stil vanwege het coronavirus, wat betekent dat het nog even duurt voordat er iets te gebeuren staat.

Films maken duurt lang
"Ik kan je dit zeggen: het duurt lang om films te maken," aldus Gimple. "Maar het is een gaaf project. Andy [Lincoln] is er heel erg bij betrokken. En [bedenker] Robert [Kirkman] ook! Het komt heel langzaam maar zeker bij elkaar op een heel gave manier. Maar films kosten meer tijd om te maken dan televisieseries. Dat had ik denk ik moeten vertellen."

De films "worden grootschalig, en duren dus wel even om te maken". De bedoeling is om zo snel mogelijk met de productie te beginnen.

NieuwsFilm

meest populair