Tara Reid in visnet-bikini op Insta-beelden

Tara Reid in visnet-bikini op Insta-beelden

Zo val je inderdaad wel op Tara!

Actrice Tara Reid ken je misschien nog uit The Big Lebowski (als Bunny Lebowski) en anders zeker uit de American Pie-films waarin ze te zie is als Vicky. Tegenwoordig zoekt ze op verschillende manieren inkomsten.

Zo zien we de actrice met heel wat dieet- en drankproblemen de laatste jaren vooral veel in B / C-films zoals The Last Sharknado: It's About Time en Ouija House die je uiteraard vermakelijk mag vinden. Ook duikt ze regelmatig op met opvallende foto's op Instagram.

Nu ook op TikTok
Met een miljoenenpubliek op TikTok richten steeds meer celebs zich ook op dat nogal bedenkelijke platform (volgens menigeen). Dus ook Tara die dit onthulde via Instagram met een wel erg in het oog springend filmpje.

De actrice is namelijk te zien in een soort van visnet-bikini die weinig aan de verbeelding over laat. "Ik ben nu op tiktok, volg me op Tara Reid Official om op de hoogte te blijven, ik ben in Key West, volg mijn reis 💜x," schrijft Reid bij de video.


De foto's van de 44 jarige Tara Reid zien, in haar visnet-bikini? Check deze dan hier de beelden op haar Instagram account.


NieuwsFilm

meest populair