Chris Pratt krijgt boze volgers op z'n dak na grap over Amerikaanse verkiezingen

Chris Pratt krijgt boze volgers op z'n dak na grap over Amerikaanse verkiezingen

"Ik zal je precies vertellen waarop je moet stemmen."

De strijd om het Witte Huis gaat verder en om ervoor te zorgen dat de juiste persoon de komende vier jaar het land leidt, trachten vele bekendheden hun visie over te dragen aan hun volgers. Guardians of the Galaxy-ster Chris Pratt heeft dat echter anders aangepakt.

Onlangs maakte de 41-jarige Amerikaan bekend dat hij ook stemmen zoekt, maar niet vanwege de presidentsverkiezingen. Pratt kaartte op humoristische wijze aan dat de People's Choice Awards van 2020 eraan komen en dat animatiefilm Onward, waarvoor hij één van de karakters heeft ingesproken, moet winnen. Dat viel niet bij iedereen goed in de smaak.


Bekendheid
De film van Pixar maakt kans om de beste familiefilm van het jaar te worden en neemt het op tegen o.a. Sonic the Hedgehog en Scoob! In het bovenstaande Instagram-bericht lezen we terug hoe Pratt stemmen probeert te winnen.

"Door alles wat er in de wereld speelt is het belangrijker dan ooit dat je gaat stemmen," begint hij. "Vraag maar aan elke bekendheid. Ze zullen het je vertellen. Elke dag. Meerdere keren op een dag. Om te stemmen. Maar ik? Ik zal je precies vertellen waarop je moet stemmen."

Bekijk de afbeeldingSchwarzenegger
De reacties die daaruit voort zijn gekomen variëren. Natuurlijk zijn er volgers van Pratt die de luchtigheid wel konden waarderen, anderen noemen het ongevoelig en smakeloos. Hoe het ook zij, Pratt heeft het bericht niet verwijderd en lijkt zich er niets van aan te trekken.

Vrouwlief Katherine Schwarzenegger, waarmee Pratt getrouwd is sinds juni 2019, wil wel mensen wakker maken voor de presidentiële verkiezingen. Zij pakte het wat serieuzer aan dan haar man. Zie hieronder.



NieuwsFilm

meest populair