Paniek rondom 'Shazam! Fury Of The Gods', regisseur reageert

Paniek rondom 'Shazam! Fury Of The Gods', regisseur reageert

Fans maken zich zorgen om een aantal specifieke acteurs...

Na de zoveelste tornado van wijzigingen op de filmkalender, is ook besloten om diverse DC-titels op te schuiven. Zo is het vervolg op Shazam! verhuisd van eind 2022 naar midden 2023. Maar wat betekent dit voor de groeispurt die de jonge castleden doormaken?

Diverse fans hebben nu online hun zorgen geuit over de leeftijd van de kindsterren die dan weer een jaar ouder zullen zijn. Hoofdrolspeler Asher Angel (die dan al in de 20 is) en vrienden Jack Dylan Grazer, Faithe Herman, Grace Fulton, Ian Chen en Jovan Armand variëren nu allemaal tussen de 14 en 18 jaar en hun lichamen ontwikkelen zich nog volop.

Terugkerend regisseur David F. Sandberg vermaakt zich er eigenlijk wel mee en reageert geruststellend op TWITTER: "Het wordt een zomerfilm voor 2023 en Warner Bros. had zoiets van 'Kan je niet gewoon nepbaarden gebruiken'? Nee serieus, het is en blijft een belangrijke plotpoint, maar jullie hoeven je echt niet druk te maken".

Geen wijzigingen voor de planning
Shazam! Fury Of The Gods zou halverwege 2021 met de opnames beginnen en start op zoals gepland. De film blijft dus op schema liggen, ook al is dat ver vóór de releasedatum van het complete DC-schema.

Het is afwachten om te zien hoe de voorbije jaren verklaard worden, terwijl de jonge castleden een stuk ouder zijn, er volwassener uitzien en of ze nog passen bij hun volwassen versies. Sandberg heeft ter extra vermaak een voorspellende afbeelding op zijn INSTAGRAM gepost:



NieuwsFilm

meest populair