'Knives Out'-actrice wil terugkeren in vervolg

Kan dat wel of gaat dat niet gebeuren?

Als actrice Ana de Armas de kans krijgt, wil ze dolgraag te zien zijn in Knives Out 2 van Rian Johnson. Ze was te zien in de eerste film van Johnson, waarin ze de rol van Marta Cabrera speelde. Zij werd ervan verdacht haar patiënt Harlan Thrombey vermoord te hebben.

Een paar maanden geleden werd aangekondigd dat Knives Out een vervolg zal krijgen. Gespeculeerd wordt dat een aantal verhalen van de eerste film, of in elk geval wat plotpunten, overgeheveld gaan worden naar het vervolg. Dat zouden dan elementen naast detective Benoit Blanc (Daniel Craig) zijn. De Armas hoopt dat zij in die categorie valt.

Terugkeer kan!
"Ik hoop dat dit een van de verrassingen zal zijn die 2021 mij zal brengen: een telefoontje van Rian!" vertelde De Armas. Ze vertelde dat ze meteen na het lezen van het scenario al wist dat zij de rol moest spelen. "Mijn personage was echt een diamant. Toen ze het hele scenario stuurde, dacht ik: 'oh wauw, dit moet ik doen'."

"Het was een briljante kijk op het immigratiedebat. Johnson is een genie. Soms past humor beter... soms zorgt dat ervoor dat mensen ergens meer open voor staan en hebben ze dan meer gevoel voor een onderwerp. Dat was dus heel slim om te doen."

NieuwsFilm

meest populair