Heb jij eigenlijk nog steeds Disney+?

Heb jij eigenlijk nog steeds Disney+?

Veel mensen kijken nu wel uit naar The Mandalorian S2.

Ondanks dat er heel wat mooie films en andere content op Disney+ staan, heb je de meest in het oog springende titels waarschijnlijk wel gezien. Misschien wel vaker dan één keer. En dat zijn dan waarschijnlijk de toppers van Disney zelf, Pixar, Marvel en uiteraard Star Wars.

Met een prijs van 6,99 euro en de mogelijkheid om het abonnement te delen met vrienden en familie, maakt Disney+ uiteraard geen enorm dure streamingdienst. Netflix kost flink wat meer, maar dan krijg je uiteraard ook een veel actuelere bibliotheek voor terug met heel veel Netflix Originals.

Iets meer nieuwe content onderweg
Aankomende maanden komt zeker wat nieuwe content beschikbaar op Disney's streamingkanaal. Zo verschijnt eind deze maand het tweede seizoen van The Mandalorian en in december debuteert met WandaVision de eerste serie in het Marvel Cinematic Universe.

Vandaag was er ook het nieuws dat Soul met kerst online komt. Verder valt de vernieuwing nog steeds tegen voor velen, zeker ten opzichte van andere diensten.

Heb jij Disney+ gewoon aangehouden?
Nu de vraag: heb jij Disney+ eerder dit jaar uiteindelijk toch maar stopgezet, aangezien er maar weinig nieuwe content verscheen. Of ben je nog steeds blij?

De poll is geëindigd, je kan niet meer stemmen.

NieuwsFilm

meest populair