De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Deze week niet heel veel nieuwe films.

Normaliter voegt Netflix iedere week heel wat films toe aan zijn catalogus, maar deze week valt het aantal nieuwe films een beetje tegen: zes stuks. Gelukkig zitten er wel drie (relatief) leuke en interessante titels tussen, die we dan ook graag even uitlichten.

Hubie Halloween (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Brill | Cast: Adam Sandler, Kevin James, Julie Bowen, e.a.
Hubie Dubois is niet bepaald de populairste man van Salem, Massachusetts. Maar als Halloween dit jaar door een ontsnapte crimineel en een mysterieuze nieuwe buurman echt griezelig wordt, gaat deze goedhartige angsthaas toch weer op pad om zijn stad te beschermen.

David Attenborough: A Life on Our Planet (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey | Met: David Attenborough
De inmiddels 93-jarige televisiebioloog David Attenborough weet al decennialang indruk te maken met zijn nog altijd populaire natuurdocumentaires. Deze nieuwe, persoonlijkere documentaire is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Fifty Shades Darker (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: James Foley | Cast: Dakota Johnson, Jamie Dornan, Kim Basinger, e.a.
Miljardair Christian Grey doet er alles aan om zijn grote liefde Anastasia Steele voor zich terug te winnen. Ze is bereid hem een nieuwe kans te geven, maar eist wel duidelijke regels. Maar terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren op.


En verder...

Documentaire
Bigflo & Oli: Hip Hop Frenzy (2020)

Komedie
The Forty-Year-Old Version (2020)

Romkom
Ginny Weds Sunny (2020)

NieuwsFilm

meest populair