Topvrouw claimt te zijn opgelicht door Brad Pitt

Topvrouw claimt te zijn opgelicht door Brad Pitt

De acteur zou haar hebben beloofd om zelfs met haar te trouwen.

Brad Pitt is door een vrouw uit Texas aangeklaagd omdat de acteur niet zou zijn komen opdagen bij een aantal evenementen die ze organiseerde voor zijn goede doel Make It Right. Kelli Christina, de vrouw in kwestie, eist nu een schadevergoeding van 100.000 dollar.

Christina, die werkt als ceo in de zorgsector, claimt dat ze de afgelopen twee jaar in totaal 40.000 dollar heeft overgemaakt aan Pitt, maar dat de acteur nooit bij een fondsenwerving kwam opdagen.

Het verhaal neemt echter een bizarre wending. In haar rechtbankpapieren schrijft Christina verder namelijk dat Pitt en zij een relatie hadden en zelfs al plannen maakten om te trouwen. Die gesprekken zouden zijn gestopt nadat ze stopte met geld over te maken naar hem.

Pitt ontkent dat hij ooit contact heeft gehad met de vrouw. Hij heeft haar dan ook nooit om geld gevraagd en ook niemand toestemming gegeven om dat te doen.

Men vermoedt dat Christina het slachtoffer is geworden van een scammer die zich voordeed als Pitt. De vrouw is hier echter niet van overtuigd en heeft daarom besloten haar zaak door te zetten.

NieuwsFilm

meest populair