Ex bekent 'Supergirl'-actrice Melissa Benoist te hebben mishandeld: "Maar zij deed het ook"

Ex bekent 'Supergirl'-actrice Melissa Benoist te hebben mishandeld: "Maar zij deed het ook"

De acteur reageert bijna een jaar na het verschijnen van Benoists video op haar claims.

Actrice Melissa Benoist, bekend van de serie Supergirl, kwam vorig jaar met een video naar buiten waarin zij een ex-partner beschuldigde van huiselijk geweld. Al snel werd aangenomen dat ze het over Blake Jenner had, met wie ze tot 2016 getrouwd was. Jenner deelde deze week in een uitgebreide Instagram-post eindelijk zijn kant van het verhaal.

Blake Jenner (Glee) heeft het stilzwijgen over de aantijgingen van zijn voormalig echtgenote Melissa Benoist doorbroken. In november 2019 deelde Benoist een uitgebreide video waarin zij uit de doeken deed te zijn mishandeld door een ex-partner, die ze verder niet bij naam noemde.

In zijn post geeft Jenner toe schuldig te zijn hieraan. "Ik neem de volledige verantwoordelijkheid voor de pijn die ik heb veroorzaakt tijdens mijn relatie met mijn oud-partner - zowel emotioneel, mentaal als inderdaad fysiek, schrijft hij in zijn bericht. Ook bevestigt hij een telefoon in het gezicht van Benoist te hebben gegooid; een incident dat de actrice aanhaalde in haar video.

Jenner beweert echter ook dat Benoist evengoed gewelddadig was tijdens hun relatie. "Ze krabde en sloeg me soms. Ik moest make-up dragen om de wonden te verbergen en erover liegen. Ook heeft ze me een keer mishandeld in de douche", schrijft hij.

De acteur zegt met zijn schrijven geen olie op het vuur te willen gooien en biedt ook zijn excuses aan. "Het is vier jaar geleden dat onze wegen zich scheidden van elkaar. In die jaren heb geleerd van de fouten die ik in het verleden heb gemaakt", concludeert Jenner. "Ik wens jou en je familie het allerbeste".



(Niet) Lang en gelukkig
Jenner en Benoist gaven elkaar het jawoord in 2015, maar een jaar later diende Benoist al de scheidingspapieren bij de rechtbank in. Eind 2017 werd hun scheiding afgerond. Inmiddels is Benoist getrouwd met haar Supergirl-collega Chris Wood. Met hem verwacht ze haar eerste kindje.

NieuwsFilm

meest populair