Bella Thorne in lingerie op Insta-foto's

Bella Thorne in lingerie op Insta-foto's

De actrice en zangeres is weer flink opvallend op Instagram.

De nieuwste film van de celeb Bella Thorne verschijnt in november (beperkt) in de Amerikaanse bioscopen. Het betreft de thriller Girl van regisseur Chad Faust en in de film is ook acteur Mickey Rourke te zien. Hoogstaand? Waarschijnlijk niet.

Wat voor velen mogelijk wel hoogstaand is, zijn de foto's van Bella op Instagram en nadat we heel wat foto's van haar in allerlei bikini's zagen, lijkt ze nu de overstap te nemen naar lingerie. In een reeks nieuwe foto's ziet ze er weer behoorlijk uitdagend uit.

Bella Thorne in spannende lingerie
De foto's heeft ze geplaatst vanwege haar verjaardag. De op 8 oktober 1997 in Pembroke Pines, Florida in de Verenigde Staten geboren Annabella Avery Thorne viert deze met haar Instagram-fans, maar liefst 23,9 miljoen. De nieuwe foto's kregen rond de miljoen vind-ik-leuks.


Zien hoe de net 23 jarige Bella Thorne eruit ziet in haar lingerie? Check de fotoreeksen dan op haar Instagram-pagina, ook hier.

Naast Girl kun je haar ook zien in de Netflix-film The Babysitter: Killer Queen en in 2020 zouden Chick Fight en Masquerade moeten verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair