Gal Gadot wordt Cleopatra met regisseur 'Wonder Woman 1984'!

Gal Gadot wordt Cleopatra met regisseur 'Wonder Woman 1984'!

Gal Gadot wordt de koningin van het oude Egypte.

Actrice Gal Gadot en regisseur Patty Jenkins maakten eerder twee Wonder Woman-films en ze gaan nu samenwerken aan een film over een andere krachtige vrouw. Dit keer geen heldin uit een comic. Ze gaan namelijk aan de slag met een biopic over Cleopatra, de koningin van het oude Egypte.

Niet Warner Bros. maar Paramount Pictures is de filmstudio die de film heeft binnengesleept na een biedingsproces. Volgend Deadline waren ook Universal Pictures, Netflix en Apple in de race om de film toe te voegen aan hun filmkalender. Eerder werden andere grote namen aan een Cleopatra-film gekoppeld, met Angelina Jolie in de titelrol.

Cleopatra: idee van Gal Gadot
In het bericht van Deadline valt te lezen dat de film een idee is van Gadot en via Instagram liet de actrice weten dat ze het verhaal van Cleopatra al heel lang wil vertellen.

"Ik hou ervan om nieuwe reizen te maken, ik hou van de opwinding bij nieuwe projecten, de opwinding van het tot leven brengen van nieuwe verhalen. Cleopatra is een verhaal dat ik al heel lang wilde vertellen," aldus Gadot.


Moet snel in productie gaan!
De film zou snel in ontwikkeling genomen moeten worden en daarom is er al met het schrijfwerk gestart door Laeta Kalogridis (Alexander, Shutter Island, Alita: Battle Angel) die dus het script zal schrijven. Naar verluidt zouden Gadot en Jenkins ook een vervolg op het in december te verschijnen Wonder Woman 1984 moeten gaan maken.

NieuwsFilm

meest populair