Zijn dit de slechteriken van de 'Walking Dead' film?

Zijn dit de slechteriken van de 'Walking Dead' film?

Gezien het einde van zijn avontuur in de serie een logische conclusie.

Sinds bekend werd gemaakt dat er een Walking Dead film zal verschijnen, is het vrij stil rondom het project. Wanneer de gefilmd en vertoond zullen worden is dan ook nog niet zeker. Wel zijn er regelmatig kleine updates.

Die gaan deze keer over de richting van het verhaal. Want wat is er nu precies gebeurd toen Rick Grimes (Andrew Lincoln) in seizoen 9 van de groep gescheiden werd?

Organisatie
Dat blijkt verband te houden met de recent gelanceerde serie World Beyond. Daarin speelt de kwaadaardige Civic Republic Military een grote rol. Zij zullen ook de voornaamste tegenstander van Rick worden in zijn aangekondigde trilogie. Hij werd in de serie opgepikt door een helikopter van CRM.

Deze organisatie was ook al te zien in Fear the Walking Dead en lijkt daarmee de rode draad te vormen van de zombieseries. Ze bleven echter in nevelen gehuld, tot de eerste aflevering van World Beyond daar verandering in bracht. Het blijkt een groep te zijn die tegenover iedere prijs een geneesmiddel voor de pandemie zoekt.

In de clinch
Tijdens een panel op de New York Comic-Con vertelde showrunner Scott Gimple wat meer over de strijd van Rick. Uiteraard bleef hij daarbij bewust vaag, maar wel werd duidelijk dat de hoofdrolspeler het nog lastig gaat krijgen met CRM, als gevangene of als tegenstander.

"In de show zien we wat meer van de organisatie waar Rick in de films mee in de clinch ligt. Moeten we ons nu zorgen maken om hem? Ik weet het niet, want Rick Grimes kan wel voor zichzelf zorgen. Maar hij gaat het zeker niet makkelijk krijgen."

NieuwsFilm

meest populair