Algemeen

Netflix maakt nu 'Sherlock Junior' na succes 'Enola Holmes'

Netflix uit op meer Sherlock Holmes!

door Bram de Groot om 09:58 in Algemeen
Afgelopen maand debuteerde op Netflix de mysteriefilm Enola Holmes op Netflix en daarin zagen we actrice Millie Bobby Brown als het titelpersonage en Henry Cavill als Sherlock Holmes. Nu lijkt Netflix werk te maken van een andere Sherlock-film.

Volgens What's On Netflix is sinds kort het project Sherlock Junior in ontwikkeling. Het script wordt namelijk geschreven door Ehren Kruger en Matt Kuzma en de eerste zal ook optreden als producent.

Synopsis Sherlock Junior
De synopsis is al bekend: Sherlock Junior volgt een moderne jonge John Watson en de Britse expat en Watsons nieuwe RD-collega, Sherlock Holmes. Ze werken samen om het mysterie achter een vreemde verdwijning op te lossen, en een heksenvloek op hun stad. Verder zouden ze te maken krijgen met de nodige boeven in de stad.

Overigens staat de Sherlock Holmes spin-off tvs-serie The Irregulars al gepland voor 2021. Deze geeft een draai aan het klassieke verhaal van Holmes door zich te concentreren op een groep kinderen die zich ook als speurneuzen gedragen. Henry Lloyd-Hughes speelt in die serie "Holmes Senior".

4 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Secret1994goesFilm

Avatar

Een jonge Sherlock Holmes?
Leuke eerste kennismaking voor de kinderen, maar ik zit hier zeker niet op te wachten.
Geef mij maar een nieuwe Sherlock in de vorm van Robert Downey Jr , Benedict Cumberbatch of Henry Cavill.

Angelo1979

Avatar

^ Wat hier boven zegt.
Je haalt me de woorden uit m’n mond.

Renegade

Avatar

Een jonge Sherlock Holmes was al een keer te zien in een film. Vond die wel leuk.

Master Of Films

Avatar

Na Young Sherlock Holmes junior komt er vast een film over de vriendin van de vader van zijn achterneef voormalige kamergenoot. Netflix maakt duidelijk een Sheruniverse in Lockdown.

NieuwsFilm

meest populair